zaterdag 13 juli 2024

KEES WIL GRAAG EEN NIEUWE ACCORDEON

In mei 2022 kreeg deze blogger hem in het visier bij zijn zwaaihuis
Een paar maanden ging het op visite bij Kees

Bij Kees? Ja, Kees Haring, wereldberoemd in Beijum.
Open maar de laatste link voor meer achtergrondinformatie over hem.

Tijdens de visite vertelde Kees deze blogger een verhaal over dat er van alles van hem was gestolen. Iemand was zijn huis binnengedrongen en had van alles uit de woonkamer meegenomen.

Het geheel kwam wat onsamenhangend en warrig over en ondergetekende deed er derhalve niks mee.

Nu circuleert er al een week of twee het verhaal in de wijk dat er een accordeon van Kees is gestolen. En daar is een crowdfunding voor gestart. Opgestart door een positieve Beijumse die het verhaal hoorde en Kees wil steunen. Wel vertelde Kees haar dat de diefstal nog niet zolang geleden heeft plaatsgevonden. Terwijl hij twee jaar geleden reeds hetzelfde verhaal vertelde (er zou ook een auto van hem zijn gestolen die door de politie zou zijn teruggebracht).

Lang verhaal afrondend...laten we onze Kees een nieuwe accordeon schenken. Als je ouder wordt kan je geheugen immers gebreken gaan vertonen. Nieuw zal waarschijnlijk tweedehands betekenen. Alhoewel, dat weet deze blogger ook niet. Zie onderstaande link...er is al ca 300 euro gedoneerd. Geen idee hoe duur die instrumenten zijn.

Iemand blij maken is nooit verkeerd.

Nachrift, de Beijumse die de actie is gestart heeft een aangifte van de diefstallen ingezien. Dat was inderdaad in 2022. Doet er verder niet toe...nogmaals: schenk Kees een accordeon!

Geen opmerkingen: