woensdag 17 juli 2024

MORGENMIDDAG BIJEENKOMST INVULLING INNERSDIJK-TERREIN


Erg laat ingezonden (vandaag) maar beter laat dan nooit.  Afgelopen maart werd het plan om groene ideeën voor het al tien jaar braakliggende Innersdijk-terrein in te brengen gepubliceerd.

Zie nog eens dit bericht. Mogen is er een bijeenkomst op het terrein. De eerste stap naar?

Uitnodiging: Tijdelijke wijkplek Innersdijk Beijum verwelkomt bewoners

Op donderdag 18 juli om 15:00 uur nodigen we alle bewoners van Beijum van harte uit bij het terrein van Innersdijk, naast het Heerdenhoes wijkcentrum op Winkelcentrum Oost, voor een speciale bijeenkomst. Deze gebeurtenis is een belangrijke eerste stap naar het creëren van een tijdelijke ontmoetingsplek voor de hele gemeenschap.

Dit initiatief heeft als doel een levendige plek te realiseren waar bewoners van alle leeftijden elkaar kunnen ontmoeten en samen inspirerende activiteiten kunnen organiseren. We zijn erg enthousiast over de kans om opnieuw een ruimte te bieden waar buurtbewoners samen kunnen komen en gezamenlijk aan projecten kunnen verwerken.

Programma:

*Welkomstwoord door Felix Hirmann, gebiedssecretaris Oost bij gemeente Groningen

*Muzikale omlijsting door stadstroubadour Otto Teppema

*Openingshandeling door Renate Pool van Duurzaam en Groen samen met bewoners

*Gezellige bijeenkomst waar ook de verschillende mensen van het voorbereidend comité en wijkbewoners aanwezig zullen zijn.
.
Laten we samen bouwen aan een bruisende plek voor onze gemeenschap. Uw aanwezigheid en steun zijn van onschatbare waarde voor het succes van dit project!

Geen opmerkingen: