dinsdag 30 augustus 2011

BONTE BEIJUMEXPRESS 2011 IN AANTOCHT

Volwassen mensen in Beijum kunnen nogal eens jeuzelen over of er al of niet een tram moet komen. Of dat de bus moet blijven. Gelukkig hebben we hier ook nog kinderen, die pakken dat anders aan. Vanaf morgenvroeg nemen ze gewoon de trein vanuit Beijum.  Het treinstation Trefpunt aan de Beijumerweg doet de komende drie dagen dienst als opstapplaats. Waar ze heen gaan? Dat blijft nog even afwachten. In elk geval reizen ze goedkoper met de Bonte Beijum-trein dan dat ze zouden kunnen doen met een bus of tram. Drie dagen reizen voor maar 7.50 euro, waar vind je dat nog? Op de twee groter te klikken foto's ziet u de feestslingers klaar liggen voor de reis. Op de foto links zaten achter de feestslingerdoos vier conductrices te vergaderen over de aanstaande reizen. Locatie 't Trefpunt, foto's vanmiddag genomen. Hoe gaan ze het aanpakken? Hoe laten we elke dag de reis zo gesmeerd mogelijk verlopen? Het zag er goed uit, al zeg ik het zelf. U kunt uw kind met een gerust hart aan de reisleiders en conductrices toevertrouwen. Op de rechterfoto ziet u een aankomende reizigster reeds in de weer met de slingers. Het heet niet voor niks de Bonte Beijumexpress, alle kleuren van de regenboog delen in de aanstaande feestvreugde.
De wagons zitten de komende dagen vol, de deelnemerslijst is helemaal vol. Dus kunt u uw kind niet meer in laten schrijven via onderstaande bericht op http://www.bontebeijumexpress.nl/
Moving around the world

Ook deze zomervakantie kun je weer de wereld rond reizen met de Bonte Beijum Express.
Van woensdag 31 augustus tot en met vrijdag 2 september ben je tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Trefpunt. De reis is bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 14 jaar uit Beijum.
Het programma past bij je leeftijd (niet te kinderachtig of juist te moeilijk). Voor peuters van (2-4 jaar) is er een aangepast programma (van 10.00 tot 14.00 uur) in en om PSZ Kermit. Geef je op via 'aanmelden' in het linkermenu of klik hier!
De volgende organisaties zorgen er voor dat je mee kunt doen:
SKSG NSA Beijum, Stichting Trefpunt, Stichting MJD, Stichting Buurtcentra in Beijum, COP-Groep, WerkPro en vrijwilligers uit de wijk.
Zonder vrijwilligers zouden deze super leuke dagen echter niet kunnen bestaan. Vind je het leuk om met kinderen te werken, ben je deze dagen beschikbaar en houd je van gezelligheid, help dan mee en geef je op !!!!!
De drie dagen durende wereldreis kost € 7.50 per kind. Wees er snel bij. Want vol = vol. Fijne dagen gewenst.

(Ondergetekende kan waarschijnlijk niet elke dag komen. Houdt de bericht- en verslaggeving op Beijumnieuws én http://www.lijn6.com/ in de gaten voor actueel reisnieuws!)

7 opmerkingen:

Alex zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Yeahh! Paar dagen vrij want m'n dochter doet mee!

Anoniem zei

Mijn dochter en ik begeleiden beiden een groep kinderen, ik zal proberen elke dag verslag uit te brengen met wat foto's die stuur ik je dan wel Johan.

Karin

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Alex zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Johan Fehrmann zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Johan Fehrmann zei

Ivm onzinnige reacties kan er niet meer op dit item gereageerd worden.