donderdag 25 augustus 2011

MATTIE GELATI BOERT GOED OP NOORDERZON

Ondergetekende mag deze dagen graag even over het Noorderzon kuieren. Pilsje drinken, (oude) bekenden ontmoeten, etc. Er staat ook wat bekends uit Beijum. Jawel, Mattie Gelati 1 en 2 staan gebroederlijk midden op het terrein naast elkaar bezoekers van lekker koel ijs te voorzien. Wat een lange rijen!
Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is de zeldzame combinatie van een internationaal kunstenfestival op het scherpst van de snede met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld... én een groots zomerfeest in een vrij toegankelijk plantsoen. Een jaarlijks elfdaags festival voor zo’n 135.000 bezoekers uit Groningen, de rest van het land en de rest van de wereld. De 21e editie van het festival vindt plaats van donderdag 18 tot en met zondag 28 augustus 2011 in het Noorderplantsoen en op vele locaties DownTown Groningen.

Dat Noorderzon de afgelopen jaren gegroeid is binnen het internationale festival- en theatercircuit mag blijken uit het ambitieuze programma dat wij in 2011 kunnen presenteren. Wij presenteren nieuw werk van grootheden, oude bekenden en van jonge makers uit landen als Canada, Australië, Argentinië, Rusland, Tunesië, Duitsland, Verenigde Staten, Ierland, Italië, België, Spanje en Japan.
http://www.noorderzon.nl/


Geen opmerkingen: