zondag 25 december 2022

EEN RUSTIGE EERSTE KERSTDAG (Reuzenrad, doe lief voor Kees!)
Je houdt van de kerstdagen of je hebt er een hekel aan.

Deze blogger behoort tot de eerste categorie. Niet omdat hij bezig is met een heilig mensenkind dat ooit tijdens deze dagen is geboren, maar het lekkere niksen is wel eens fijn. 
Het liefst Eerste Kerstdag op de donderdag, dan de Tweede op vrijdag, en dan nog een zaterdag en zondag er achteraan. Een weekend van vier dagen, nu zijn het er maar twee (wel weer fijn voor de kersthaters).

Waar je ook van houdt, of waar je een hekel aan kunt hebben, is een reuzenrad. Of bang zijn om erin te gaan...Laat zo'n ding nou deze dagen in de buurt van het tijdelijke Julianaplein staan. 

Zie foto vanmiddag, gemaakt tijdens een autoritje. Naar het schijnt worden omwonenden, die al tijden last hebben van lawaai, er horendol van. Zo'n kreng voor de deur en nog meer lawaai. 

In Enschede stond ook zo'n gezellig ding. Tientallen mensen zaten hoog in de lucht vast in dat kreng. Praktisch en menselijk denkend: wat een angst daarboven, en stel je moet nodig poepen of plassen?

Foto links, is hem de sjaal al weer ontnomen? Kees kan zich immers niet verweren. En waarom wordt hij zo vaak gepest?

De goede man loopt sinds april 2012 samen met Truus en Auke in Beijum rond en hij ziet veel. Teveel? Waarom moet zijn hoofd anders zo nodig bedekt worden met een plastiek zak?

Een paar weken nadat hij in Beijum is komen wonen werd hij neergezet als zijnde seksueel ontremd, zie nog eens dit bericht

In juli 2012 werd zijn geslachtsdeel operatief weggespoten, zie nog eens dit bericht Dat moet pijn gedaan hebben. Blijf van Kees af!

Foto rechts, Winkelcentrum Beijum een dagje dicht is niet verkeerd. Vier dagen per jaar, als deze blogger het goed heeft: Eerste Paas- Pinkster- en Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Deze blogger opent een tripeltje, de kerstdis wordt klaargemaakt. Via de tv klinkt de muziek van de Top 2000. En de kerstboom staat ook nog eens aan.

Een fijne avond toegewenst. En voor de mensen die deze dagen om wat voor redenen maar niks vinden: even doorbijten. Overmorgen is het gewoon weer maandag.

Geen opmerkingen: