donderdag 22 december 2011

AFSCHEID VAN INNERSDIJK (3)

De verhuisdozen zijn het afgelopen week in Innersdijk gearriveerd, zie foto. En passant liep ondergetekende een half uurtje met z'n camera door het bejaarde gebouw om foto's en video-opnames te maken. Wellicht volgt tussen Kerst en Oud en Nieuw een Beijumlopervideo door de verlaten gangen. Onder voorbehoud. Welk muziekje moet daarbij? Beijumnieuws@online.nl Uw blogger keek in de keuken van het verpleeghuis, in het magazijn en hij liep door de gangen. Vriendelijke medewerkers stonden hem te woord. Bekijk daarvoor de video. Aan het eind ziet u de mannelijke receptionist nog zijn zegje doen. Het aftellen is begonnen. Niet alleen van dit aflopende jaar. Maar vooral ook van dit karakteristieke verpleeghuis bij Plein Oost.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Op 20 oktober 1986 verhuisden de bewoners van het Treslinghuis naar Innersdijk maar de officiële opening was op 15 mei 1987 door Prinses Juliana.

Anoniem zei

wat een schitterend filmpje heeft u gemaakt! Wat een operatie hè? maar dit alles om straks in een heel mooi nieuw gebouw terug te komen in Beijum!

Hartelijke groeten,
Tietsjannie Hamstra
Locatiemanager Bloemhof/Innersdijk