vrijdag 30 december 2011

SALON DE BOER NUMMER 1 IN 2011

Het stond o.a. al in de Gezinsbode en in andere media. Vrij vertaald: We hebben hier in Beijum de beste kapsalon van heel Nederland in 2011:
Kapsalon Gerrie de Boer uit Groningen in de prijzen
De Gezamenlijke Nederlandse Kappers organiseerden voor de derde keer de wincode-actie. Ook nu was het een groot succes: door de Nederlandse kapsalons zijn van 10 oktober tot en met 3 december massaal de kaarten met unieke codes uitgereikt. Ruim 9.500 kapsalons hebben actief deel genomen aan de actie en kaarten uitgedeeld. Zo ook salon Gerrie de Boer uit Groningen
De klant maakte door het activeren van de code wekelijks kans op één van 20 kappersbonnen ter waarde van € 100,-. Onder alle geactiveerde codes werden aan het einde van de actieperiode bovendien nog eens drie hoofdprijzen verloot: een jaar lang gratis naar de kapper. Maar niet alleen de consument kon prijzen winnen, ook de deelnemende kapsalons. In de categorie grote salons is kapsalon Gerrie de Boer een van de salons die de meeste kaarten heeft uitgezet. Dit leverde hen een dinercheque op van € 400,-.
Kappersbezoek gestimuleerd
Alle kapsalons in Nederland ontvingen in de eerste week van oktober een pakket met actiekaarten met een unieke code. Deze kaarten kon men aan de klant uitdelen na elk kappersbezoek. Ook salon Gerrie de Boer nam actief deel aan deze actie en met resultaat. Gedurende de actie zijn van de door hen uitgereikte kaarten ruim 3.200 kaarten geactiveerd.
Met deze wincode-actie werd het kappersbezoek gestimuleerd en kreeg de Nederlandse kapper een middel in handen om promotie te maken. De kaartenactie was een activiteit van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK).

1 opmerking:

Anoniem zei

Geachte lezer,

Het betreft hier niet een prijs voor de beste kapsalon in Nederland, zoals de tekst ons moet doen geloven, maar slechts een salon die de meeste kaarten heeft uitgezet!! Goed lezen mensen!! Trouwens erg slordig van de redactie!!

mevr. Venema