woensdag 14 december 2011

WORDT HET NOG WINTER?

Een paar weken geleden was in het nieuws dat er een horrorwinter aan zat te komen. Het zou wel -25 graden gaan worden.Hier staat dit: In Duitsland weten alle deskundigen het zeker ….er staat ons een horrorwinter te wachten met in december veel wisselvallig weer, soms koud en grote kans op witte kerst. In januari 2012 wordt het echt koud, veel kouder dan normaal zelfs met temperaturen tot -25 en veel sneeuw. Ook in februari 2012 zou het kouder worden dan normaal met alweer grote kans op sneeuw. Dit staat er ook: De kans op een strenge winter 2011-2012 zit er volgens mijn theorie, gebaseerd op het zonnevlekken minimum dat abnormaal lang heeft geduurd nog steeds in. Blijft natuurlijk koffiedik kijken, maar zaterdag 12 februari 2012 lijkt mij een uitermate geschikte dag. De mens wil graag voorspellen en dingen in de hand hebben. En dus krijgen we een zeer strenge winter, en in december volgend jaar vergaat de wereld. Aldus doemdenkende Maya-kalenderaanhangers. In de plaatselijke Zeeman liggen de kluwen wol nog in grote getale, zie foto. Terwijl de economie instort en het vijfentwintig graden onder nul gaat worden. En Beijum volgend jaar aan een Tsunami ten onder gaat. Aldus mijn theorie, die is gebaseerd op zonnevlekken minimum en gesprekken met enkele wijze bomen in het Groene Hart. U bent gewaarschuwd.
Update 17.59; lees ook de aanvullende informatie van Amanda.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou Den Haag is al voorbereid op de horrorwinter.

Minister Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu heeft besloten om de weg Wevershoof - Staveren uit te breiden tot een zesbaansweg om het fileleed van de vorige horrorwinter te voorkomen, ook worden er matrixborden boven de weg geplaatst om het verkeer beter te laat doorstromen om stilstaand verkeer zoveel mogelijk te voorkomen zoals in de vorige horrorwinter gebeurde getuige dit krantenartikel.

Amanda

michel zei

Die kluwens wol bij Zeeman zijn ingekocht na jouw bericht over kleumende lantaarnpalen en bibberende bruggetjes. Zo zie je hoeveel invloed jouw blog heeft, zelfs de winkeliers stemmen hun inkoopbeleid er op af!

Anoniem zei

laat die Tsunami dan maar op 25 juli komen. Die dag bestaat niet volgens de maya kalender. Mijn man is dan jarig! Hij is wel echt.

Anoniem zei

Volgend jaar gaat er helemaal niks gebeuren. Er breekt alleen een nieuwe tijdsperiode aan volgens de Maya kalender (mochten de calculaties al kloppen)... Bijvoorbeeld zoals wij nu de zomer/winter/herfst en lente kennen.