zondag 25 december 2011

BEIJUMERS NAAR PARIJS (Tv-Noord)


Op 13 december stond dit op RtV-Noord
Wie heeft de mooiste kerstversiering in onze provincie? Laat het ons weten en misschien wint u een reis voor twee personen naar de lichtstad Parijs! RTV Noord is op zoek naar huizen die van binnen en buiten helemaal in Kerstsfeer zijn gebracht. Het mag natuurlijk ook een hele straat of een plain zijn.
Stuur een foto van uw kerstversiering of die van de buren, de straat of het plein. Laat het ons weten!
Lees meer via bovenstaande link. Enfant terrible Martin Drent toog naar Beijum, want hier wonen de winnaars van de wedstrijd. Drent laat zich op de video van zijn lieve kant zien. Hij bezocht een echtpaar in Beijum en maakte een mooi portret. Mooi omdat, persoonlijke smaak, het licht buiten aan de gevel ondergeschikt was aan het licht binnen in huis. Want binnen gebeuren er nog mooiere dingen. Ruim dertig jaar samen zijn en moeder liefdevol thuis verzorgen. De kerstgedachte kan niet mooier uitgebeeld worden. Bekijk de video om te zien wat ik bedoel.
Lezeres Amanda laadde de video op You Tube op. Een fotootje zou mooi zijn, maar ik weet niet waar deze Beijumers wonen. (Ik meen te zien aan de Boelemaheerd maar ik kan me vergissen) Mochten ze op de foto willen, Beijumnieuws@online.nl
Update 13.05 uur: Amanda stuurde deze link nog, zie reactie, waarop te zien valt dat een cameraploeg van Rtv-Noord de Tine Marcusschool bezoekt om de kerstversieringen daar te bewonderen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hier TV Noord van donderdag 15 december toen ze in Beijum waren en o.a bij de familie Elzinga filmden.

Je moet wel Silverlight op je compu hebben anders zie je niets.

Amanda