zondag 30 juni 2013

MARKTPLAATSJE BEIJUM?

Zo af en toe komen verzoekjes van lezers binnen om iets te koop aan te bieden op Beijumnieuws.  Ondergetekende is er nog niet over uit of hij een soort van 'Marktplaatsje Beijum' gaat beginnen. Een schilder nodig? Op willen passen? Een tafel in de aanbieding? Een kennismakingsadvertentie? (Leuke Beijumer zoekt...). Ruilhandel? Als u mijn badkamer saust, dan doe ik uw tuin? Wie weet.

Dit kwam de laatste weken binnen:
Gezocht: woonruimte. Het liefst woonkamer, keuken, toilet/douche + slaapkamer. Huur tot 500 euro per maand. Wil ook wel kopen. (Door man die tegen de 50 loopt).

Aangeboden: Ongeveer 250 elpees uit de zeventiger en tachtiger jaren. Pop, jazz, klassiek. Veel krassen, maar ook kwalitatief goede elpees. T.e.a.b.

Suskes en Wiskes, Olivier Bommel (een heer van stand) Sjors en Sjimmie en een complete Scheurkalender van van Kooten en de Bie uit de jaren tachtig. Ook vakantieboeken van Sjors en Sjimmie.

Wie kan/wil videobanden (vhs) digitaliseren?
Beijumnieuws@online.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Op Facebook zijn genoeg ''marktplaatsjes''..Bijvoorbeeld Ruilen omgeving Beijum.....

Ruilhandel Groningen...

noem maar op....tis beijumnieuws en toch geen beijummarktplaats.
Zou het niet doen Johan...

Anoniem zei

ER ZIJN AL VERSCHILLENDE SITES OP FACEBOOK ZOALS 2DE HANDS GRONINGEN WEGGEEFHOEK GRONINGEN EN HOOGKERK EN NOG EENTJE DIE NET IS GEKOMEN RUILEN IN BEIJUM ALS GOED IS MAR ER ZIJN MEER SITES