donderdag 23 september 2021

55-PLUSSERS UIT BEIJUM, VOETBALLEN MET OLD STARS FC GRONINGEN?

Op dinsdag 28 september verandert Beijum in een beweegparadijs voor 55-plussers. Die dag wordt alles uit de kast gehaald om 55-plussers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met OldStars in de Wijk. Zo is het in de ochtend mogelijk om gratis mee te trainen met Walking Handball en na afloop te genieten van een koffieconcert met appeltaart. In de middag kun je meetrainen met negen OldStars van FC Groningen, tijdens de les Walking Football  bij de buitenfitness Beijum. We nodigen je van harte hierbij aanwezig te zijn.

Bovenstaande tekst stond in een binnengekomen mail.

Met een bijlage waaruit deze blogger het gedeelte dat voor Beijum is bedoeld heeft geselecteerd.

Train mee met de OldStars van FC Groningen op 28 september in Beijum

Van 25 september t/m 1 oktober is het OldStars sportweek in Groningen. Tijdens deze week krijg je de kans om als 55-plusser verschillende OldStars-sportvormen gratis uit te proberen. Hierbij draait het niet om winnen, maar om gezelligheid en samen in beweging blijven. Natuurlijk doet Beijum hier ook aan mee. Op dinsdag 28 september is er de hele dag van alles te doen. Zo kun je bijvoorbeeld walking football spelen met negen OldStars-spelers van FC Groningen!

Programma middag OldStars Walking Football (Buitenfitness Beijum, Wijkcentrum Trefpunt)

Ben je 55-plusser en houd je van voetbal? Dan is de dinsdagmiddag echt iets voor jou. Wekelijks is er dan een OldStars in de wijk-training bij het Trefpunt. De 28e september is wel een heel leuke les, want dan trainen maar liefst negen spelers van OldStars FC Groningen mee met Walking Football. 

Hoe zit deze middag eruit? Vanaf 14.00 uur ben je welkom bij het Trefpunt. Ook hier zal Hans van Tamelen (Projectleider FC Groningen Maatschappij) het openingswoord verzorgen. Van 14.30 -15.30 uur is er vervolgens training met en door de FC Groningen spelers. En daarna kun je met elkaar nagenieten en praten met koffie/thee en een lekker plakje cake.

Schema middag

14.00 Inloop en officiële opening Hans

14.30- 15.30 Training Walking Football door OldStars FC Groningen

15.30 Koffie/thee met cake voor iedereen 

Ben je 55-plusser en wil jij gratis meedoen? Neem dan contact op met: charlotte@beijumbeweegt.nl

Ook als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je bij Charlotte terecht.

FOTO'S, OLS STARS AMBASSADEUR KEES KIST WAS VORIGE WEEK IN BEIJUM

1 opmerking:

Anoniem zei

De meeste 55 Plessers zijn door de week nog aan het werk