woensdag 22 september 2021

MUREN MOETEN NIEUW GESAUSD DOOR PRIKNEEFJES (Welkom herfst)We gaan richting herfst, en dat heeft ook zo zijn voordelen.

Voorbij zijn (?) de zwetende nachten waarin je slaapdronken half de dekens van je afschudt, raam opent voor de nodige verkoeling...en daar komt het prik-tuig weer binnen.

Als het mensen waren geweest zou je hun bloed kunnen drinken. Maar de pest is, ze prikken je lek en zuigen jóuw bloed in hun parasitaire mini-lijven.

De muren in de slaapkamer van deze blogger moeten binnenkort nieuw gesaust worden. Op enkele tientallen plekken zijn de afgelopen weken neefjes doodgemept.

En echt, een mens denkt niet een paar keer 's nachts na het wakker worden van een hoog zoemgeluid, al krabbend op jeukbulten op de blote lichaamsdelen, tijdens het woedend meppen, vaak met een hoofdkussen, na over bloed aan de muur en de consequenties daarvan (nieuw sauzen). De moordneigingen moeten gekoeld worden.

De stinkbeesten lijken op zweet af te komen.

Geërgerd wakker worden met genoemde moordneigingen. Licht aan en minutenlang half slaperig door de slaapkamer zwalken op zoek naar een prikbeest, die eerst niet kunnen traceren, om het vreselijke beest uiteindelijk na lang zoeken en loeren met duivels genoegen kapot te meppen. Genieten.

Licht weer uit, fantaseren over martelkamers voor neefjes en proberen verder te slapen.

En gloeiende godverdegodver daar begint het weer. Nog zo'n beest, dat hoge jank-zoem-geluid, die je in fantasie dood wil martelen en uit elkaar trekken. Sadistische gevoelens by night. Werk aan de winkel voor de Partij voor de Dieren.
Na twee keer licht aan en doodmeppen, en vervolgens eerst niet kunnen slapen omdat er elk moment weer zo'n monster (in gedachten) wordt verwacht, de lichtknop en een hoofdkussen onder handbereik, half paranoïde weer inslapen.

In de ochtend, na onrustige dromen over een sadistische miljoenen-slachting op prikkende neefjes, wakker worden en nog half slapend krabbend en jeukend de prikbulten te lijf gaan.

Deze Beijumblogger is verder een heel lief, sociaal en vredelievend mens. 

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo'n elektrische mepper is een aanrader. Geen vlekken en je hebt ze zó te pakken.

Han Borg zei

Slecht voor je karma, Johan....

Anoniem zei

Elektrische mepper kopen inderdaad, uitvinding van de eeuw

Henk Kamminga zei

Neefjes? Deze insecten heten toch steekmuggen? Of is het woord 'neefjes' een plaatselijk dialect? Je hebt neven en nichten, maar dat is familie. Overigens, prima website. 👍

Anoniem zei

Neefjes is Gronings!