woensdag 8 september 2021

HEERDENPROAT ZUIKT VERVOER (Heerdenpad Helemaal?)

Heerdenproat? Wat is dat?

Een beetje een gejatte (mag vast wel) versie van Herenstraat Helemaal. Zug nog es dit bericht met Piet van Dijken en Henk Scholte uut 2012.

Wat gaan we doen, Heerdenpad Helemaal? Rondje Plein Oost? Onnemaheerdproat? Rensumaheerdproat? Etc...

Wie wordt er al lopend geïnterviewd? De edelachtbare heer Kees Huizenga? Hallo Ruud van Erp? Mien uut de Wibenaheerd....wat hebben jullie te vertellen? Schrijver Wil Schackman?

Vanuit de redactie van De Beijumer: 

Voor het mogelijke nieuwe online project, Heerdenproat, is de redactie van De Beijumer op zoek naar een elektrisch karretje, golfkarretje of scootmobiel om camera opnames mee te maken tijdens een lopend gesprek op straat. Er zal iedere keer een gesprek zijn met een andere bekende of onbekende Beijumer. (Een idee als in het verleden het programma Herenstraat Helemaal was).

 Heb je ideeën of heb of weet je een golfkarretje of scootmobiel die geschikt is voor dit doel en wil je wel meewerken of beschikbaar stellen? Stuur een mail naar redactie@debeijumer.nl en we zien elkaar snel.

Video van de Godfather van Herenstraat Helemaal (Piet) met Henk Scholte...link boven, nog eens hier beneden....2012 zogezegd.
Screenshot uit de video (beetje vaag)...foto rechts...zo'n karretje? Welkom.

Geen opmerkingen: