maandag 29 maart 2021

CORONABEIJUM (35)

 "Weet je niet dat die mondkapjesplicht één grote gedragsexperiment is?"

"Dat pedonetwerk bestaat echt, en het wordt gefinancieerd door de regering en door het Koninklijk Huis. Dat je dat niet weet."

"We worden echt in de gaten gehouden, kijk maar eens wat er allemaal op de daken in Beijum is aangebracht."

"Dat Rutte is herkozen klopt gewoon niet, we worden beheerst door een klein groepje mensen dat de baas wil spelen en daarom hebben ze corona bedacht."

Het zijn roerige tijden. Bovenstaande beweringen tekende deze blogger de afgelopen week op, door verschillende Beijumers uitgesproken. Gemeenschappelijke deler: het is zo, ik ben realist en ik spreek de waarheid. Geen twijfel.

Corona splijt gezinnen, vriendschappen, straten, buurten.

Niks in deze tijd dat zoveel heftige en emotionele reacties oproept als corona, naast de afgelopen verkiezingen.

Twee weken geleden publiceerde ondergetekende een opzichtig flauwekul-bericht over een complot-spionage kast aan de rand van Beijum. Aangezwengeld via Facebook. De rapen waren gaar.  De goedgelovigen en geëmotineerde korte lontjes vlogen in hun eigen gordijnen. Zonder schelden lukt bijna niet.

Vandaag postte iemand op Facebookpagina Sociale Long, Ontmoetend Verbindend een bericht over dat je je in Kardinge kunt laten vaccineren. De eerste (schreeuw)-reactie luidt: "Ik neem dat gif niet."

Iemand die zeker weet, want hoogst deskundig, dat er vergif in een vaccin zit.

Corona loopt in Brazilie helemaal uit de hand met duizenden doden per dag, Duitsland overweegt een nieuwe lockdown om het virus terug te dringen.

Maar sommige Facebook-virologen, deskundigen...vrijheidsstrijders in o.a. Beijum weten het zeker....er zit vergif in vaccins, het is een gedragsexperiment en één groot complot.

Het is de tijd van de wappies. Die niet willen dat je zo noemt. Onderwijl noemen ze mensen die zich keurig aan de corona-regels wensen te houden, en graag een vaccin willen, schapen.

Deze blogger kent verhalen van mensen uit de wijk, die niet met naam genoemd willen worden, die echt wekenlang doodziek in het ziekenhuis hebben gelegen. Met 'maar een griepje.'....

Bizarre tijden. Ieder weldenkend mens zou een chemokuur gaan nemen in geval van kanker. Een vaccin om corona eronder te krijgen niet, want ikke en mijn vrijheid.....

Foto linksboven, een Covid = complot-sticker langs het Heerdenpad.

Rechts en links, vanmiddag, vaccinatie-plek Kardinge.

Foto rechts, handig om in huis te hebben, over de grens gehaals, een zelftest...corona of geen corona?

3 opmerkingen:

Blogspot volger zei

Over de grens gehaald. Daarna in quarantaine? We zien het met z’n allen best wel positief in.

Joost zei

Binnen 24 uur terug geen probleem.

Anoniem zei

Kinderachtige reactie, er zit geen wezenlijk verschil tussen een uurtje shoppen im Assen of een uurtje winkelen in Bunde of Weener.