donderdag 11 maart 2021

ONDERTUSSEN IN DE HUNZE (212)
Ondertussen in én rond De Hunze dit keer.

Goed particulier nieuws, de Citroën van de blogger is weer door de APK-keuring. Laat hij nog steeds doen bij Autobedrijf Visser op het Witte Lam-terrein.

Heenbrengen en met stappenteller terug lopen naar Beijum.

Gistermiddag.

Zie foto boven. Eerst loopt horizontaal de Groningerweg, dan het Botterdaip met woonboten, daarachter The Hunze.

Links gaat het richting de oostelijke ring om Stad, naar de Hornbach en verderop naar Zuidwolde en Bedum.

Rechts naar Noorderhoogebrug, Adorp, Winsum en verder.

Stukje naar rechts lopen vanaf bovenste foto bekeken.
Zeker, terug naar Beijum kan ook via de linker route, ter hoogte van genoemde bouwmarkt even een loopbruggetje over het Boterdiep

Foto links, op de te lopen route zag de blogger een soort van Sinterklaas met een mondkapje op. Voorop een woonboot. Achtergrond nog steeds De Hunze.

Maar goed, ca 300  meter rechts vanaf de Witte Lam komen we op een kruispunt. 

Zie afbeelding rechts, daar aangekomen. Uitkijk op Noorderhooghebrug. Links gaat het naar Adorp, Winsum, enzovoort. De blogger kwam van rechts.

Niet zichtbaar, maar achter de rug van de fotograaf ligt een brug met bussluis naar De Hunze. Zie nog eens deze afbeelding.

Trouwens, zie afbeelding beneden, de blogger had al lopend naar de Witte Lam, iets eerder, wel vanaf het bruggetje t.h.v. de Hornbach, heul veul zin in koffie.

Lekker Mark (Rutte), jij met een take away-bakkie leut. Had even een bakje aan deze blogger-wandelaar gegeven. Hadden we samen sterker verder kunnen gaan.


Geen opmerkingen: