zondag 7 maart 2021

DIT WEEKEND EEN JAAR GELEDEN VOOR HET LAATST NAAR DE FC...

Tuurlijk, er zijn belangrijkere zaken in het leven.  Denk aan ondernemers, horeca-mensen.

Maar toch. Mogen we genieten van voetbal? Het meest belangrijkste van het onbelangrijkste....?

Deze blogger zat dit weekend  een jaar geleden met Junior op de tribune in de Euroborg. Samen met duizenden Stadjers, Ommelaanders.

Onbekommerd. Geen vuiltje aan de lucht.

Zondag 8 maart 2020 Fc-Groningen-PSV 0-1.

De rest is gescheidenis, tot nu. Een week na het laatste bezoekje aan de Euroborg ging de boel op slot, De nederlaag deed er niet meer toe, de competitie werd immmers stilgelegd.

Deze blogger postte mei vorig jaar trouwens een nogal kritisch bericht over ex-FC spelers,-nu multimiljonairs, die drie seizoens-jaarkaarten voor de Fc gratis ter beschikking stelden. Dit om de financiele tegenslag in corona-tijd een beetje dragelijker te maken....

Daar kreeg ondergetekende vervolgens weer kritiek op (all in the game). Van lieden die het toch 'erg goed' vonden wat de multimiljonairs deden.

Virgil van Dijk, verdient hij vijf miljoen euro per jaar? Meer of minder? De man doneerde een duizendje. Of waren het er twee?

Het zal er mee te maken hebben dat de wieg van deze blogger ooit in een eenvoudig arbeidersgezin in de Kanaalstreek stond. Drie-sei-zoens-kaar-ten-ter-be-schik-king-stel-len terwijl je miljoenen per jaar verdient en veel aan de club te danken hebt....

Sportief gaat het de Trots van het Noorden voor de wind, al verliezen ze momenteel in Amsterdam.Onze Fc-Groningen. De Trots van het Noorden. 

Wanneer kunnen we de spelers weer toejuichen? Robben in het bijzondere?

Geen opmerkingen: